Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ECOMOBILITY 2016-2017: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ της ΟΜΑΔΑΣ μας στην ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Με μια εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα του σχολείου μας παρουσίασε τις δράσεις που πραγματοποίησε στα πλαίσια της εκστρατείας ECOMOBILITY-Οικολογική μετακίνηση.
Οι οκτώ μαθητές/τριες της ομάδας, υλοποίησαν το πρόγραμμα μετά από επίπονη εργασία, καταθέτοντας σε αυτό μεράκι και διάθεση.
Αφού διερεύνησαν τα προβλήματα της πόλης και κατέγραψαν τις απόψεις των πολιτών, ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους του Δήμου και της Τροχαίας και πρότειναν λύσεις προς στους αρμόδιους φορείς. Επίσης πρόβαλλαν την εκστρατεία Εcomobility στα τοπικά ΜΜΕ και ενημέρωσαν τους συμμαθητές τους αλλά και τους συμπολίτες μας για την ορθή χρήση των ποδηλατοδρόμων.
Η παρουσίαση των μαθητών/τριών περιλάμβανε και τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες περιβαλλοντικού χαρακτήρα, όπως δημιουργίες video, τρισδιάστατες κατασκευές, εικαστικές δημιουργίες, μουσική σύνθεση, θεατρικό δρώμενο αλλά και σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές .
Συντονιστές της ομάδας Εcomobility ήταν η καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας κ. Κατερίνα Σταυρίδου και ο Δ/ντής του Σχολείου κ. Χαράλαμπος Σαρηβασιλείου.
Αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας ήταν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας και πολλοί συνεργαζόμενοι φορείς.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του ΕΕΕΕΚ Σερρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΕΕΕΕΚ Σερρών υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία και παρουσίασε στην ίδια εκδήλωση, το πρόγραμμα freemobility, που αφορά την ανεμπόδιστη μετακίνηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα.
Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους οι ομάδες των δύο σχολείων διεκδικούν Πανελλήνια διάκριση στην ειδική εκδήλωση που θα γίνει στην Αθήνα στις 2 Απριλίου 2017.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου