Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

“Εξάρτηση από το Διαδίκτυο και τις κινητές συσκευές” με Παρουσίαση της Εκπαιδευτικής Δράσης πέντε σχολείων. (Ανάμεσα τους και το 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΕΡΡΩΝ)

Μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: “Εξάρτηση από το Διαδίκτυο και τις κινητές συσκευές”, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών. Το θέμα ανάπτυξαν οι ειδικοί επιστήμονες του χώρου:
• Δρ. Β. Εφόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής, μέλος του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Δικτύου για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο,
• Δρ. Β. Νταφούλης, Διευθυντής Παιδοψυχιατρικού Τμήματος Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο και η
• κ. Κ. Αθανασίου, Ψυχολόγος, Επιστημονική Συνεργάτιδα της Β΄Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».
Την εκδήλωση, παρουσίασε και συντόνισε η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κ. Χρυσάνθη Παλάζη .
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από μαθητές του 6ου Γυμνασίου Σερρών η εκπαιδευτική δράση που εφαρμόστηκε πιλοτικά σε 5 σχολικές μονάδες (5ο Γυμνάσιο, 3ο Γυμνάσιο, 4ο Γυμνάσιο, 6ο Γυμνάσιο και Παλλατίδειο Γυμνάσιο Σιδηροκάστρου) κατά το σχολικό έτος 2016-2017, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν έπαινοι στους συντελεστές και συμμετέχοντες στη δράση
Διοργανωτές της Ημερίδας, ήταν οι Δ/σεις Εκπαίδευσης Σερρών, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων και το Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΟΑΣΙΣ».
Φωτογραφία: Studio FOTOγραφίας Χριστίνας Παπαφράγκου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου