Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ

Το Σχολείο μας ανταποκρινόμενο στην τιμητική πρόσκληση της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης, συμμετείχε στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της, με τη θεατρική ομάδα και τη χορωδία του. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματοθέατρου «Αστέρια», ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Θεολόγου και του Δημάρχου Σερρών κ. Πέτρου Αγγελίδη. 
Η θεατρική μας ομάδα απέδωσε το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, παρουσιάζοντας τα θεατρικά δρώμενα «Ο τέταρτος μάγος» (Η αφήγηση του ταξιδιού του μάγου Αρταβάν) και «Τα τέσσερα κεριά» (Ειρήνη, Πίστη, Αγάπη, Ελπίδα), ενώ τα παιδιά της χορωδίας έψαλλαν Παραδοσιακά Κάλαντα και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, συνεχάρη το Σχολείο μας, τους μαθητές μας και τους συντονιστές εκπαιδευτικούς κ. Καντάνη Αθηνά και κ. Ελένη Βαζάκα (Θεατρική ομάδα), κ. Νίκη Στανίση (Χορωδία) και κ. Δημήτρη Δανιηλίδη (Σκηνικά).
Για αυτή την ιδιαίτερη τιμή, ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο, τον γενικό συντονιστή της εκδήλωσης Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Καϊμακάμη και όλους όσους χαρήκαν μαζί μας αυτήν την όμορφη Χριστουγεννιάτική Γιορτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου