Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Τελετή βραβεύσεων «ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 2017»

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ και ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ» στο 5ο Γυμνάσιο Σερρών για τη Θεατρική Παράσταση «Παραδοσιακά Λαϊκά Παραμύθια – Παραμύθια των παιδικών χρόνων»
Το βραβείο «Ανάδειξης και διάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς» απονεμήθηκε στο σχολείο μας στον φετινό θεσμό «Θεατρική Άνοιξη» για την Θεατρική Παράσταση «Παραδοσιακά Λαϊκά Παραμύθια – Παραμύθια των παιδικών χρόνων». Η θεατρική μας παράσταση αφορούσε την δραματοποιημένη «αφήγηση» επτά λαϊκών παραμυθιών, που αποτελούν την πολιτιστική κληρονομιά με την οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Συμμετείχαν το Θεατρικό Εργαστήρι και η Χορωδία του σχολείου μας, με σαράντα επτά συνολικά μαθητές/τριες.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ: Ελένη Βαζάκα Απταλίδου Eleni Vazaka-aptalidou και Νίκη Στανίση Niki Stanisi
Τεχνική υποστήριξη : Αικατερίνη Σταυρίδου Katerina Stavridou
Η τελετή βράβευσης διοργανώθηκε από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και την ΔΔΕ Σερρών, την Τετάρτη 3/5/2017 στο Δημοτικό Θέατρο Αστέρια.
Έπαινοι- Βραβεία 2017
• 3ο ΓΕΛ Σερρών με Έπαινο- Διάκριση « Άρτιας, οργάνωσης και συντονισμού παράστασης» για τη θεατρική παράσταση «Υπόθεση CSI»
• 5ο Γυμνάσιο Σερρών με Έπαινο- Διάκριση « Ανάδειξης και διάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς» για τη θεατρική παράσταση «Παραδοσιακά Λαϊκά Παραμύθια – Παραμύθια των παιδικών χρόνων»
• 5ο ΓΕΛ Σερρών με Έπαινο Βραβείο «Συλλογικότητας και αλληλεπίδρασης με το κοινό» για τη θεατρική παράσταση «Στη Ρότα του Οδυσσέα»
• 4ο ΓΕΛ Σερρών με Βραβείο καλύτερης παράστασης για τη θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Ευριπίδη.
Ευχαριστούμε τον αγαπητό μας φίλο και δημοσιογράφο του Ανεξάρτητος , Giorgos Efthimiadis για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου