Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑ "ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ" από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΡΑΜΑΣ στους ΜΑΘΗΤΕΣ μας

Ένα χρήσιμο μάθημα Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής, παρέδωσαν οι υπεύθυνοι του κλιμακίου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ στους μαθητές μας, σε ενημερωτική διάλεξη που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας.
Ο επικεφαλής του κλιμακίου, κ. Ιωάννης Τσαμπαλάκης (Giannis Tsampalakis) με μια εξαιρετική παρουσίαση και προβολή εκπαιδευτικού υλικού, εξήγησε στους μαθητές τα βασικά σημεία του Κ.Ο.Κ. κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην απαιτούμενη συμπεριφορά πεζών και οδηγών. Ιδιαίτερη μνεία έγινε και για τα μέτρα ασφάλειας των οδηγών ποδηλάτων και δίτροχων οχημάτων (εξοπλισμός, τρόπος οδήγησης ).
Το 5ο Γυμνάσιο Σερρών ευχαριστεί θερμά την Υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας Δράμας και τα στελέχη της κ. Ιωάννη Τσαμπαλάκη (Giannis Tsampalakis), κ. Αθανάσιο Πουρνάρκα και κ. Ανδρέα Χαϊτα για αυτή τη χρήσιμη ενημέρωση, που ισοδυναμεί με μάθημα ζωής για όλους μας.
Σε ανάμνηση της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν στα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Δράμας, χειροποίητα δημιουργήματα της εικονικής επιχείρησης του σχολείου μας «Χρώμα και Γυαλί» Χρώμα και Γυαλί


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου